Uw bodybuilding

Trainingsprogramma's, hoe u spieren opbouwt, training

 Is Brad Castleberry op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

IS BRAD CASTLEBERRY OP STEROÏDEN?

De leeftijd van sociale media moet een van de factoren zijn die bijdragen aan de reden waarom depressie en zelfrespectkwesties die voortvloeien uit lichaamsbeeldkwesties zo veel voorkomen in de huidige samenleving, zelfs voor mannen. In het verleden waren lichaamsbeeldkwesties in de eerste plaats een ‘meisjes’-ding, omdat de media de neiging hadden het slanke, schattige meisje af te schilderen als de ideale vrouw, omdat de meeste actrices met een hoofdrol er zo uitzagen.

Voor mannen hadden zelfs de ‘dad bods’ echter een leidende rol, en daarom lieten de media het lijken alsof het enige dat jongens moesten doen, geld verdienen was, en ze waren klaar voor het leven totdat sociale media onze samenleving binnenkwamen.

Gym-bros uploaden vandaag shirtloze foto’s met hun zeer gedefinieerde torso’s en zelfvoldane uiterlijk en krijgen uiteindelijk honderdduizenden volgers. Langzaam is het ideale mannelijke lichaam veranderd van dat van een atletische lichaamsbouw in dat van een stripfiguur.Brad Castleberry

Eerlijk genoeg, omdat de meeste jongens meestal toch voor concurrentie zijn, en dus denken dat als ze een tijdje naar de sportschool gaan, ze ook een gescheurd lichaam krijgen en het voor de wereld laten zien.

Een paar maanden of jaren later beginnen jongens zich te realiseren dat het zichtbaar maken van hun buikspieren, laat staan ​​dat ze worden gescheurd, een enorme inspanning kost. Het helpt niet dat je sociale media vol zitten met mannen die tot op het bot zijn gescheurd en je ‘programma’s’ verkopen waardoor je er binnen de kortste keren op lijkt.

Dit is ongelooflijk frustrerend. En al snel dringt het tot je door; kunnen deze jongens steroïden gebruiken?

Het gebruik van anabole steroïden is een zeer controversieel onderwerp omdat steroïden illegaal zijn. Ze zijn illegaal omdat ze ongelooflijk gevaarlijke bijwerkingen hebben, zoals de dood. Desalniettemin is de aantrekkingskracht van steroïden heel reëel, omdat ze je kunnen helpen een Grieks-godachtig lichaam te vormen dat je waarschijnlijk geld en roem zal opleveren in de huidige samenleving.

Als zodanig zijn nogal wat mensen bereid om een ​​deal met de duivel te maken om ijdelheid-redenen en zich vervolgens op sociale media voor te stellen als natties (naturals), zodat ze je producten kunnen verkopen, belovend dat ze je op hen zullen laten lijken.

Dit is de reden waarom bijna elke steroïde gebruiker het gebruik van dergelijke stoffen fel zal ontkennen. Vraag je je in het licht van deze onthullingen af ​​of de beruchte social media-ster Brad Castleberry steroïden gebruikt? Dit artikel zal proberen de waarschijnlijkheid te bepalen dat Brad Castleberry steroïden gebruikt.

LEZEN  Is Dwayne Johnson op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

WIE IS BRAD CASTLEBERRY?

Brad Castleberry is een 34-jarige Amerikaanse bodybuilder / fitness-model die op zijn zachtst gezegd zeer controversieel is.

Brad staat op 5’10 ”, is ongeveer 250 pond ruwe Amerikaanse spier en is tot op het bot gescheurd. Hij draagt ​​het hele jaar door rond wat tussen 5 en 8 procent lichaamsvetniveau lijkt te zijn.

Zijn lichaamsbouw is uitstekend en heeft hem geholpen honderdduizenden volgers te verzamelen op zijn sociale media-accounts. Hij heeft bijvoorbeeld alleen al op Instagram meer dan 750.000 volgers. Desalniettemin zijn de meeste van zijn volgelingen gewoon mensen die hem volgen omwille van het volgen van de soap die Brad’s leven is; hierover later meer.

Brad werd geboren in San Diego in een familie van sportfanaten. Zowel zijn vader als grootvader waren fervente gewichtheffers en Brad volgde zijn voorbeeld. Hij was een zeer atletische jongen maar had affiniteit met gewichtheffen. Toen hij 12 werd, kreeg hij zelfs een gewichthefbank voor een cadeau. Een paar maanden later kreeg zijn moeder een lidmaatschap van de sportschool.

Daar blonk Brad uit in zijn liften en body crafting inspanningen en nam deel aan zijn allereerste bodybuilding show op slechts 19. Hoewel hij niet won, bracht hij een zeer indrukwekkende lichaamsbouw naar het podium. Twee jaar later won hij echter de Musclemania pro, een van de grootste bodybuildingwedstrijden ter wereld en won hij zijn pro-kaart.

Brad zou vervolgens naar de universiteit gaan, waar hij bodybuilding vervangen door zijn andere liefde, voetbal. Hij speelde een tijdje totdat hij zijn oude liefde miste en ging terug naar bodybuilding.

Brad’s lichaamsbouw, zoals vermeld, is een uitstekend kunstwerk. Hij is echter een van de meest belachelijke personages in bodybuilding-kringen. Deze spot komt niet voort uit mensen die een hekel hebben aan zijn lichaamsbouw, maar eerder aan de capriolen die Brad trekt.

Een van de dingen die mensen haten aan Brad, is het gebruik van nepgewichten om zijn liften indrukwekkend te maken. Begrijp ons nu niet verkeerd; er is geen twijfel dat Brad een waanzinnig sterke man is. Maar zeggen dat hij een squat van 800 pond, een deadlift van 750 pond en een bank van 700 pond heeft, is slechts een klap in het gezicht van echte powerlifters. Als die cijfers correct waren, zouden het zelfs wereldrecords zijn.

LEZEN  Is Mike O'Hearn op steroïden?We hebben de waarheid ontdekt!

Natuurlijk hebben veel mensen hem erom geroepen en hem uitgedaagd om die liften te doen op neutrale gronden, dus niet in zijn sportschool. Sommigen hebben zelfs aangeboden om te betalen voor zijn vliegticket, accommodatie, en betalen hem zelfs voor zijn inspanningen om hem gewoon zijn liften te zien uitvoeren. Een van de jongens om dit aan Brad voor te stellen was voormalig 4-maal World Strongest Man Brian Shaw. Brad heeft deze uitdagingen nooit aanvaard en daarom beschouwen de meeste mensen hem als nep.

Dus, over de vraag of Brad natuurlijk (natty) is of niet, de meeste mensen nemen gewoon aan dat hij op versnelling is, want als hij kan liegen over de gewichten die hij optilt, waarom zou hij dan niet liegen dat hij geen steroïden gebruikt?

Brad zelf heeft nooit commentaar gegeven op steroïde aantijgingen, waardoor we allemaal kunnen speculeren.

IS BRAD CASTLEBERRY OP STEROÏDEN?

Als je tien mensen die Brad kennen zou vragen of hij steroïden gebruikte, zouden meer dan negen ja zeggen. Ondanks dat hij een controversieel karakter is, kunnen we speculaties niet als feit gebruiken, tenzij we hem persoonlijk testen op androgene steroïden.

Als zodanig zullen we proberen te bepalen hoe waarschijnlijk het is dat hij anabole steroïden heeft gebruikt door hem te vergelijken met de gebruikelijke tekenen van steroïdegebruik, zoals:

  • Snelle winst

Dit is de gemakkelijkste manier om te bepalen of iemand steroïden gebruikt. Magere spiermassa is ongelooflijk moeilijk om op te bouwen en duurt meestal jaren om dubbele cijfers van magere massa te verzamelen om een ​​aantal redenen.

Ten eerste, om spieren te maken, moet je eten met een calorieoverschot. Dit geeft je niet alleen de broodnodige energie om door je trainingen te beesten, maar ook om je lichaam de voedingsstoffen te geven die het nodig heeft om die spier te maken. Als je inspanningen lonen, creëer je een behoorlijke hoeveelheid spieren, maar ook vet, omdat je veel at. Om mager te worden, moet je eten met een calorie-tekort, zodat het lichaam het extra vet opeet. Helaas eet het lichaam ook spierweefsel op, omdat spieren duur zijn voor het lichaam om te onderhouden (qua voedingsstoffen).

Dus na het snijden, blijft u achter met een fatsoenlijke lichaamsbouw, maar lang niet goed genoeg voor mensen om zich af te vragen of u op het sap zit.

Ten tweede stopt het lichaam met het produceren van spieropbouwende hormonen zoals testosteron in grote hoeveelheden zodra je de 20 bereikt, en de niveaus van deze hormonen worden steeds ouder naarmate je ouder wordt, waardoor het opbouwen van spieren veel moeilijker wordt.

LEZEN  De 5 beste conditioneringsoefeningen voor basketbal

Anabole steroïden omzeilen beide problemen, omdat steroïden synthetische versies van testosteron zijn. Dus wanneer u deze stoffen gebruikt, gaat uw lichaam in een anabole toestand, die wordt gekenmerkt door snelle spierontwikkeling en vetverbranding.

Brad’s transformatie als tiener is echt buitenaards. Hoewel hij van tillen houdt, kreeg hij in een zeer korte periode bijna 30 kilo magere spieren, wat hem zeer verdacht maakt.

  • Enorme Delts en Traps

De deltoïden en trapeziusspieren zijn een van de moeilijkst te ontwikkelen. Daarom worden we meestal snel vernederd als we iemand met delts zien die dreigt uit zijn kassen te springen.

Voor gebruikers van steroïden is het opbouwen van deze spieren echter vrij eenvoudig. Dit komt omdat de vallen en delts de hoogste hoeveelheid androgeenreceptoren in het lichaam hebben. Dit betekent dat ze zeer goed reageren op testosteron om spiergroei te stimuleren.

Brad heeft een paar gekke delts en vallen die moeilijk te vinden zijn zonder wat ‘hulp’ te krijgen. Ze zijn zo uitstekend dat zijn favoriete houding is dat hij zijn vallen buigt. Ga figuur.

Andere tekens

Brad heeft ook een slecht geval van lichaamsacne en een rode huid, die veel voorkomt bij steroïde gebruikers. Het feit dat hij meer weegt dan Arnold Schwarzenegger in zijn prime helpt ook zijn zaak niet.

Vonnis

Brad heeft gewoon te veel dingen die erop wijzen dat hij een steroïde gebruiker is. Zoals eerder vermeld, is er echter geen andere manier om dit te bewijzen dan hem op deze stoffen te laten testen.

Als we echter mensen zouden wedden, zouden we ons geld inzetten om hem steroïden te geven. Ondanks het beeld dat hij afbeeldt, willen we echter geloven dat Brad slim geld is en op de hoogte is van de dodelijke bijwerkingen van het gebruik van steroïden. Hoewel hij in het verleden misschien anabole steroïden heeft gebruikt, is de kans groot dat hij legale steroïden gebruikt.

Legale steroïden zijn stoffen die de anabole eigenschappen van echte steroïden nabootsen, maar niet de bijwerkingen. Ze zijn afkomstig van planten en kunnen dus veilig worden gebruikt door iedereen die zijn lichaamsbouw naar een hoger niveau wil tillen. Ze zijn het bekijken waard, als dat je doel is.

Simons Alfred

Related post