Uw bodybuilding

Trainingsprogramma's, hoe u spieren opbouwt, training

 Is Dwayne Johnson op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

GEBRUIKT DWAYNE JOHNSON STEROÏDEN

Dwayne The Rock Johnson, zoals hij in de volksmond wordt genoemd, is een van de meest invloedrijke persoonlijkheden ter wereld. Zijn alias, The People’s Champ, spreekt zoveel over zijn invloed, aangezien hij meer dan 14 miljoen volgers heeft op Twitter en bijna 161 miljoen volgers op Instagram.

DJ is ook niet alleen een van de meest gewilde acteurs in Hollywood, maar is ook de best betaalde, volgens Forbes 2019. Hij verscheen in verschillende Box Office-hits in de afgelopen decennia. Opmerkelijke vermeldingen zijn Pain & Gain met Mark Wahlberg, Fast and Furious met Vin Diesel, Baywatch met Zac Efron en Hercules, om er een paar te noemen.

dwayne johnson

Dwayne Johnson staat bekend om zijn charmante en aanstekelijke persoonlijkheid, maar vooral om zijn enorme lichaamsbouw. De acteur-worstelaar staat op 6ft 4 en weegt meestal ongeveer 265 pond pure, magere spiermassa. Naarmate hij ouder wordt, blijft hij groter worden en zijn spieren meer gedefinieerd. Dit heeft geleid tot aanzienlijke speculaties met betrekking tot het gebruik van Rock en steroïden.

Voordat we ons kunnen verdiepen, moeten we duidelijk maken dat dit artikel niet definitief is. We zullen echter proberen de veelgestelde vraag te beantwoorden, met behulp van onze kennis van steroïden. Ps, we willen niet dat onze ezels door The Rock worden geschopt of aangeklaagd.

Laten we instappen en kijken of Dwayne Johnson steroïden gebruikt.

WIE IS DWAYNE JOHNSON?

Dit is waarschijnlijk een no-brainer gezien het soort impact dat deze man heeft gehad op reguliere media. Hoe dan ook, Dwayne Johnson is een voormalige pro-worstelaar met WWE, voorheen bekend als WWF. Hij is zeventien keer WWE-kampioen (10 als wereldkampioen zwaargewicht), acht keer WCW-kampioen, tweevoudig WWF Intercontinentaal kampioen en vijfvoudig WWF Tag Team-kampioen.

The People’s Champ, zoals hij tijdens zijn worsteldagen de bijnaam kreeg, liet worstelen achter voor een carrière in acteren en werd een van de meest gewilde Hollywood-acteurs aller tijden. Hij is ook de best betaalde acteur na alleen al in 2019 ongeveer $ 86 miljoen te hebben verdiend.

De rots speelde in tal van films en lijkt een plekje voor zichzelf te hebben veroverd. Onlangs heeft hij leiding gegeven aan mannelijke rollen die een bovenmenselijk lichaam eisen. Hij castte bijvoorbeeld als bodybuilder in Pain & Gain. In 2014 speelde hij als Hercules, de zoon van een Griekse god en een menselijke vrouw. Onlangs speelde hij in de Fast and Furious-franchise, waar hij Luke Hobbs speelt, een voormalige DSS-agent, bekend om zijn superieure trackingvaardigheden, om nog maar te zwijgen over zijn kracht en vechtvermogen. In de film stelde hij zichzelf ooit voor als: “Ik ben wat je een ijskoud blikje whoop-ass zou noemen.” Nou, zegt veel over de man.

LEZEN  Is Thomas Delauer op steroïden?Kwamen we erachter!

DWAYNE JOHNSON-TRANSFORMATIE

Tijdens Johnson’s carrière als worstelaar zou hij 275 wegen. De man was een beetje extra vet aan het inpakken, en iedereen kon zien dat hij niet aan flarden was gescheurd.Hij had echter een indrukwekkend lichaamsbouw.

Toen hij vertrok om te acteren, ging hij verschillende maten naar beneden en zakte tot minder dan 220 pond. Het verhaal gaat dat de agenten van Dwayne geloofden dat zijn kleinere lichaamsbouw hem meer rollen zou geven en zou voorkomen dat de potentiële acteur wordt typecast.

Rond 2010 begon hij echter vol te lopen en kreeg hij meer edgy rollen. Toen hij bijvoorbeeld voor het eerst Luke Hobbs speelde in Fast Five, was hij een legitieme 260-pounder. Sindsdien is de acteur steeds omvangrijker en omvangrijker geworden. Hij wordt niet alleen omvangrijker, maar blijft ook in het proces versnipperd raken.

Dwayne speelde zelfs een bodybuilder in Pain & Gain, een Amerikaanse donkere komediefilm over musclemen die de Amerikaanse droom willen leven. Het is een understatement om te stellen dat in deze film Dwayne Johnson er enorm uitzag. Nou, dat was een behoorlijk belangrijke transformatie.

Wat nog indrukwekkender is, is dat de opmerkelijke transformatie later in zijn leven plaatsvond. Hij ziet er nu beter uit in de veertig in vergelijking met zijn lichaamsbouw in zijn late jaren twintig, die als het hoogtepunt van zijn atletische carrière werd beschouwd.

Je kunt niet anders dan je afvragen of Dwayne Johnson zijn bulk, slanke lichaamsbouw heeft bereikt door puur hard werken, of kunnen steroïden een rol hebben gespeeld in deze geweldige lichaamsbouw make-over?

Dwayne Johnson Gynaecomastia

Ben je een worstelfan? Nou, je herinnert je misschien dat eerder dat jaar The Rock vroeger in een zwart t-shirt en zwart zweet worstelde. Dit was vrij ongebruikelijk omdat hij gewend was aan het dragen van trunks, elleboogbeschermers en kniebeschermers.

Er wordt aangenomen dat de reden voor zijn andere outfit was omdat hij onlangs een operatie had ondergaan om vetweefsel rond zijn tepel te verwijderen. Deze procedure wordt geassocieerd met een aandoening die bekend staat als gynaecomastie. Zoals u wellicht weet, is gynaecomastie een van de vele bijwerkingen van het gebruik van steroïden.

LEZEN  Halodrol: de complete gids voor 2019

Daarom, hoewel de gyno mogelijk is veroorzaakt door het gebruik van steroïden, zijn er ook andere oorzaken van gynaecomastie.

Dwayne Johnson gaf toe dat hij steroïden gebruikte

Kalmeer Rocky-fans. Het is The Rock zelf die het controversiële onderwerp steroïden ter sprake bracht. Tijdens een interview met MTV gaf de rots toe dat hij had geëxperimenteerd met steroïden tijdens zijn universiteitsvoetbaldagen in zijn late tienerjaren. Volgens de professionele worstelaar die acteur werd, experimenteerden hij en zijn vrienden met de prestatieverhogende medicijnen, hoewel ze niet wisten hoe gevaarlijk ze destijds waren.

Simpel gezegd, het was alsof tieners experimenteren met marihuana of sigaretten. Hoewel het gedrag gevaarlijk is, is de bedoeling dat zeker niet. Over het algemeen heeft Dwayne duidelijk gemaakt dat het een op zichzelf staand incident was en sindsdien heeft hij deze stoffen nooit meer gebruikt. De film-superster stond erop dat de anabole steroïden iemand niet sterker maken en alleen de prestaties belemmeren.

Dwayne Johnson Genetic Freak

Ontegenzeggelijk is het lichaam van Dwayne Johnson er een van stripverhoudingen. Eerlijk gezegd, zouden sommige superhelden het lichaam van de man begeren. Wacht eens even, heb je de man in de film Hercules 2014 gezien? Guy zag eruit als een bewegende berg. Alles over hem in die film zei half mens, half god.

En als je hem in Pain & Gain hebt gezien, moet je zijn prominente delts en vallen hebben opgemerkt. Onze uitgebreide kennis van steroïden vertelt ons dat deltoïden en vallen de meest opvallende kenmerken zijn van een persoon die steroïden gebruikt. Deze spiergroepen bevatten aanzienlijk meer androgeenreceptoren dan andere. Als gevolg hiervan hebben ze de neiging om goed gedefinieerd te zijn, meer dan andere spieren; het is meestal een van de indicatoren van iemand die androgene anabole steroïden gebruikt.

Als het gaat om Dwayne Johnson, kan men echter anders beweren, gezien het feit dat hij altijd enorme delts en vallen heeft gehad, zelfs tijdens zijn worsteldagen.

Daarom, hoewel je Dwayne’s iconische lichaamsbouw gemakkelijk zou kunnen toeschrijven aan steroïde gebruik, moet je onthouden dat hij afstamt van een geslacht van titanen. Rock komt uit een lange rij grote, krachtige mensen. Hij is een worstelaar van de derde generatie die behoort tot de familie Anoa’i.

Dwayne Johnson is de zoon van Alan Rocky Johnson, een worstellegende. Hij is de kleinzoon van Peter Maivia, een Samoaans-Amerikaanse professionele worstelaar. Andere beroemde leden van de Anoa’i-familie zijn Rousey, Rikishi, Umaga, Yokozuna, Roman Reigns, The Usos en Afa Anoa’i, om er een paar te noemen.

LEZEN  Is Brad Castleberry op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

Dat gezegd hebbende, het is niet zo moeilijk om te zien waar hij zijn lichaamsbouw krijgt die groter is dan het leven.

Dus, is Dwayne Johnson op steroïden?

Het lichaamsbouw van Dwayne Johnson is behoorlijk indrukwekkend, gezien het feit dat hij 45 jaar oud is. Het is daarom redelijk om je af te vragen of hij steroïden gebruikt. Zoals eerder vermeld, heeft hij zijn standpunt over anabole steroïden vrij duidelijk gemaakt. Heeft hij echter juridische steroïden overwogen?

Een teken van steroïdengebruik is overontwikkeling in verschillende delen van het bovenlichaam. Hoewel het bovenlichaam van Dwayne vrij goed gebouwd is, is zijn algehele lichaamsbouw evenredig. Integendeel, gebruikers van steroïden hebben meestal massieve bovenlichamen en kleine tailles. Maar dat is niet het geval met Dwayne Johnson. Zijn spieren zijn niet overdreven vol of sappig en liggen binnen het bereik.

Een ander punt om te overwegen is de vasculariteit. Wist je dat bij het minste steroïde gebruik de aderen eruit springen? Er zijn echter niet meer aderen zichtbaar op het lichaam van Dwayne Johnson dan op dezelfde man van dezelfde leeftijd. Naarmate je ouder wordt, word je meer en meer vasculair.

Dieet is een cruciaal aspect als het gaat om iemands lichaamsbouw. Vanwege de rijkdom van Dwayne Johnson, kan hij het zich veroorloven om meer dan 5000 calorieën van hoogwaardig voedsel per dag te eten, naast verschillende supplementen zoals voorgeschreven door zijn voedingsdeskundige. De filmster heeft ook toegang tot de best mogelijke coaches en chef-koks, waardoor hij maximale winst kan behalen.

Dwayne Johnson heeft ook een solide trainingsregime waarbij hij lange uren in de sportschool stopt; hij traint zes dagen per week, soms twee keer per dag. Met dat soort toewijding zou het moeilijk zijn om geen verbazingwekkende resultaten te realiseren.

CONCLUSIE

Het zal verrassend zijn als Dwayne Johnson geen steroïden gebruikt, zelfs een klein beetje, natuurlijk met de hulp van de arts. Aan de andere kant zou hij legale steroïden kunnen gebruiken.

Het maakt echter niet zoveel uit of Dwayne Johnson steroïden gebruikt. Zijn professionele en persoonlijke prestaties zijn niet te wijten aan steroïden. Als je iets over de man weet, weet je dat alles wat hij heeft bereikt een combinatie is van puur hard werken, plannen en eindeloze wilskracht.

Simons Alfred

Related post