Uw bodybuilding

Trainingsprogramma's, hoe u spieren opbouwt, training

 Is Jeff Seid op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt!

GEBRUIKT JEFF SEID STEROÏDEN?

Wil je weten wie de jongste IFBB-pro aller tijden is? Dat zou Jeff Seid zijn. Maar denk niet dat het voor Jeff gemakkelijk was om daar te komen. Twee keer moest hij terugkomen van zeer deprimerende omstandigheden die bijna elke andere man zouden hebben verlamd. Het verhaal van Jeff is fascinerend, maar als sommige neezeggers het hadden gelezen, waren zijn prestaties zonder steroïden niet mogelijk geweest.

Dus in dit artikel gingen we op reis om de vraag te verkennen: is Jeff Seid natty of heeft hij steroïden?

Jeff’s achtergrond 

Zoals ik al zei, het verhaal van Jeff is geweldig en gonst van inspiratie voor veel ambitieuze fitness- en bodybuilding-jongens. Op zijn 12e probeerde hij voor het eerst zijn hand op de training. Dat gebeurde omdat zijn ouders hem precies kochten wat hij nodig had voor zijn 12e verjaardag. Ze bestonden uit een bankdrukken, 30 pond barbell, 50 pond gewichten en halters. Hij kreeg ook een trainingsboek dat hij tot op de dag van vandaag schatten noemt, gewichtheffen voor dummies.

In het begin werd Jeff’s interesse in training gedreven door niets anders dan de meisjes hem te laten opmerken. Maar hij werd al snel dodelijk serieus en trainde zijn zinnen op het maken van training tot de kern van zijn leven. Het werd een integraal onderdeel van zijn leven en levensstijl.

Kom naar de middelbare school, en hij was overal, of het nu voetbal was of worstelen. Hij had zelfs dromen voor een sportbeurs en leek het op koers te krijgen. Het was toen de vooruitzichten voor Jeff niet helderder konden kijken dat hij zijn eerste ongeluk leed. Zijn voorste kruisband, ook wel ACL genoemd, was verbrijzeld tijdens zijn eerste voetbalwedstrijd als senior.

Het letsel moest worden geopereerd en Jeff voelde zich verwoest uit angst en onzekerheid voor zijn toekomstige carrière. Hij dook in een depressie en het kostte behoorlijk wat moeite om zijn motivatie nieuw leven in te blazen.

Jeff wilde zichzelf gaan voor zijn debuutwedstrijd. Hij herstelde zich fantastisch en kreeg opnieuw een verpletterende klap toen zijn ACL voor de tweede keer werd verbrijzeld. Het was slechts 3 maanden na zijn eerste operatie. Deze keer kon niets hem tegenhouden en hij streefde ernaar alle ontmoediging weg te duwen met de IFBB Pro-kaart. Hij oogstte een knaller toen hij slaagde, waardoor IFBB geschiedenis als de jongste bodybuilding professional.

LEZEN  Is Phil Heath op steroïden?Kwamen we erachter!

Echter, niet iedereen heeft Jeff’s beklimming naar de top op prijs gesteld, met sommigen zeggen dat het werd geholpen met steroïden. Dus, heeft Jeff zijn weg gestolen in de harten van mensen met een kanjer van een leugen dat hij natuurlijk is?

TEKENEN DAT HIJ NATTY IS 

Het bewijs voor Jeff’s zachtmoedigheid is behoorlijk goed. Laten we een paar van hen bekijken en zien hoe sterk ze een zaak opbouwen tegen het idee dat hij steroïden gebruikt.

 • Geen teken van acne – Sommige mensen die steroïden gebruiken, krijgen bijna gegarandeerd een geval van acne. Waarom? Steroïden werken door meer androgene hormonen in uw lichaam te stimuleren. Maar ze kunnen ook je lichaam ertoe aanzetten acne te produceren door je talgklieren meer olie te laten afgeven. Dit loopt echter meestal volgens genetische factoren. Als je van nature acne hebt gehad als tiener, kunnen we voorspellen dat het gebruik van steroïden zeker ervoor zorgt dat je acne krijgt. Wat is er aan de hand met Jeff Seid?

Als je eerst naar Jeff kijkt in zijn post-tiener- en bodybuilding-jaren, zul je merken dat hij een opmerkelijk heldere huid heeft. Je zult geen foto’s vinden van Jeff die hem met acne laat zien. Maar als tiener had Jeff acne. Dit zou een sterk bewijs moeten zijn dat hij geen steroïden doet.

 • De perfecte set genen – We zijn niet allemaal even begiftigd met de genen voor een verbluffende lichaamsbouw. Sommige jongens vinden het veel gemakkelijker om deze gewenste bestemming te bereiken, simpelweg omdat ze het geluk hebben de juiste genen te hebben. Is Jeff een van deze gelukkigen? Het antwoord moet ja zijn. Zie je, op natuurlijke wijze groot en gescheurd worden, is iets dat na verloop van tijd moeilijk en langzaam wordt. Snelle, explosieve winst in een korte tijd? Dat is fictie. Het zal niet gebeuren. Wat nieuwsgierig is aan Jeff is de tijd dat hij heeft getild, wat ongeveer 9 jaar is. Als je naar zijn foto kijkt op 17-jarige leeftijd naar één nu op 23-jarige leeftijd, zul je merken dat de voordelen niet veel zijn. Wat dit betekent is dat toen Jeff begon, zijn lichaam al in uitstekende vorm was met de afwezigheid van vet en nogal wat magere spieren. Dit feit toont aan dat Jeff een gelukkige begunstigde van zijn genen moet zijn.
 • Jeff’s eigen standpunt over steroïden – Sommige bodybuilders kiezen ervoor om vooral stil te blijven over waar ze staan ​​met betrekking tot het gebruik van steroïden, dus het is moeilijk te raden of ze natuurlijk zijn of niet. Jeff maakt het ons echter gemakkelijk door zijn positie duidelijk te vermelden. Hij denkt dat er geen reden is om steroïden te gebruiken wanneer het perfect mogelijk is om het esthetische resultaat op natuurlijke wijze te verkrijgen. Deze verklaring van Jeff bewijst echter niet dat hij geen steroïden gebruikt. Maar zijn mening hierover lijkt zo oprecht en diep persoonlijk dat je geneigd bent hem te geloven. Hij geeft echter toe dat er misschien een geval is voor het gebruik van steroïden als je doel is om dezelfde resultaten te krijgen als zulke beroemde Mr. Olympia-namen zoals Ronnie Coleman en anderen. Desalniettemin staat hij op de gezonde optie, die volgens hem steroïde-vrij moet zijn. Als je Jeff volgt op sociale media, je zult merken dat hij veel trollen krijgt die beweren dat hij steroïden gebruikt. Jeffs antwoord is nooit om de kwestie te omzeilen maar om een ​​duidelijke ontkenning te maken. Wat Jeff ons niet vertelt, is dat hij waarschijnlijk meer geluk heeft dan de meesten met geweldige genen, waardoor het onnodig is om steroïden te gebruiken.
LEZEN  4 manieren om elke oefening aan te passen aan uw behoeften en doelen

STEROID GEBRUIK LAAT FYSIEKE SPOREN NA

Als u steroïden gebruikt, zijn er enkele lichamelijke symptomen die u onmiddellijk zouden moeten weggeven.Jeff vertoont deze eigenschappen niet.

 • Gyno – Bodybuilders die steroïden gebruiken, hebben meestal het klassieke geval van gynaecomastie. Dat is een aandoening waardoor je tepels hebt die als die van een vrouw zijn gericht, samen met wat wallen. Het wordt veroorzaakt door oestrogeen, het vrouwelijke geslachtshormoon, dat zelf wordt gestimuleerd door het gebruik van steroïden. Jeff heeft geen dergelijke aandoening, wat nog een bewijs is dat hij geen steroïden gebruikt.
 • Behoudt dik haar – steroïden veroorzaken ook dunner of terugtrekkend haar. Zoals je misschien ziet, heeft Jeff Seid dik haar, wat de suggestie lijkt weg te nemen dat hij steroïden gebruikt.
 • Het gezicht van de baby ziet eruit – de kenmerkende baby van Jeff Seid ziet er iets anders uit dat je zou moeten laten denken dat hij natty is. Steroïde gebruik verwijdert vaak het collageen in uw huid, waardoor u er ouder uitziet met rimpels. Jeffs uiterlijk tart dit alles omdat hij er eigenlijk jonger uitziet dan zijn jaren
 • Serge Nubret – We moeten dit punt aanpakken dat door veel critici naar voren is gebracht, tegen Jeff Seid. De kritiek komt eigenlijk op deze manier: dat Jeff Seid dezelfde statistieken heeft als de ongelooflijke Serge Nubret, een torenhoge Mr. Olympia-kampioen. Het was algemeen bekend dat Serge Nubret PED’s (prestatieverhogende medicijnen) gebruikte, waaronder steroïden. Dit was goed voor zijn verbluffende lichaamsbouw die vetvrij was en spiermassa scheurde. Niemand krijgt natuurlijk die lichaamsbouw op een natuurlijke manier, zeggen de critici, en Jeff Seid heeft dezelfde lichaamsbouw.
 • 6 voet lang
 • 200 pond gewicht
 • 18 inch in arm dikte
 • 6% lichaamsvet
LEZEN  De wetenschap van spierherstel: een nieuwe benadering van het venster na de training

Deze kritiek is echter kort op feiten, omdat Jeff en Serge niet dezelfde lichaamsbouw hebben. Serge Nubret heeft een veel grotere omvang dan Jeff, waardoor deze kritiek op Jeff bij aankomst dood is.

Afgezien van alle bovenstaande feiten die erop wijzen dat Jeff Seid niet wordt geassocieerd met steroïden, heeft hij een heldere huid en geen probleem met een opgeblazen gevoel of waterretentie.

Voordat we echter concluderen dat dit allemaal een solide bewijs is dat Jeff 100% natty is, laten we eens kijken naar de mogelijkheid dat hij steroïden gebruikt.

Waarom hij steroïden zou kunnen gebruiken 

Aan de andere kant, hebben we iets dat erop wijst dat Jeff niet natty is?

 • Rood gezicht – dit is iets waarvan sommigen zeggen dat je het niet zult zien in Jeff. Als je echter scherp observeert, zul je voorbeelden zien wanneer zijn huid dit uiterlijk krijgt op het podium of aan het einde van de wedstrijden. Deze toestand kan worden veroorzaakt door steroïden als gevolg van de hogere temperatuur en bloeddruk die het bij de gebruiker veroorzaakt.

Anders dan dit, is er geen ander teken dat suggereert dat Jeff Seid anabole steroïden gebruikt.

VONNIS 

Dus wat is de conclusie?

Men is geneigd te geloven dat Jeff geen steroïden gebruikt op basis van wat zijn uitgesproken standpunt lijkt te zijn. Maar men kan niet voorbijgaan aan de mogelijkheid dat hij legale steroïden gebruikt, die even briljante resultaten kunnen opleveren.

Simons Alfred

Related post