Is Mike O’Hearn op steroïden?We hebben de waarheid ontdekt!

GEBRUIKT MIKE O’HEARN STEROÏDEN?

Het is niet elke dag dat je iemand tegenkomt en denkt: “Ik denk dat hij alles heeft.” Maar als het op Mike O’Hearn aankomt, zal de gedachte bij je opkomen. Het vlekkeloos kapperde haar. De honderden dollars zijn opgeborgen van honderden fotoshoots en jarenlange televisie. Het heen en weer kasteel in het zonovergoten Zuid-Californië. De loyale husky’s die hem vergezellen naar de sportschool en naast hem op de loopband rennen en nooit lijken te keffen. Om nog maar te zwijgen over de zelfgenoegzame grijns in alle foto’s op sociale media.

Als je echter Mike’s lichaamsbouw had, zou je waarschijnlijk ook de hele dag grijnzen. Dit is waarom. Op 46-jarige leeftijd is de 6ft 3 O’Hearn een keiharde 262 pond prachtig gevormde spier, versnipperd tot een lichaamsvetpercentage van het hele jaar door zes.

Mike O'Hear

Maar voor alle geschenken die het leven Mike O’Hearn heeft geschonken, kunnen we stervelingen alleen maar troosten in het feit dat we weten hoe hij zijn spieren heeft gekregen en wat hij doet om ze te behouden, toch? Mike O’Hearn zweert integendeel bij alles wat hem heilig is dat hij altijd natuurlijk is geweest.

Wanneer potentiële fans het echter horen, wenden ze zich af in ongeloof. Ze gaan naar prikborden en schreeuwen onzin.

Hoe dan ook, een objectief persoon kan zich alleen afvragen, wat is wat? Daarom hebben we dit stuk samengesteld om u te helpen de vraag te beantwoorden: “Heeft Mike O’Hearn steroïden?

Voordat we onze discussie kunnen beginnen, laten we iets uit de weg ruimen.

We kunnen niet definitief vaststellen dat Mike O’Hearn steroïden gebruikt. Als zodanig is de hier verstrekte informatie louter speculatief. Ten tweede staan ​​we het gebruik van steroïden niet toe en zijn we op geen enkele manier tegen gebruikers van steroïden. Het volgende artikel is alleen ter informatie.

WIE IS MIKE O’HEARN?

Mike O’Hearn, geboren Michael O’Hearn, is een Amerikaanse acteur, bodybuilder, personal trainer en fitnessmodel uit Californië. Vanwege Mike’s lichaamsbouw heeft hij zeven keer de felbegeerde Mr. Universe-titel gewonnen. Hij is ook een powerlifting-kampioen en heeft de prijs voor het fitnessmodel van het jaar streng gewonnen. Bovendien is hij te zien geweest op meer dan 500 tijdschriftomslagen en publicaties.

Het fitness-model heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt in de filmindustrie en verscheen als gladiator ‘Titan’ bij de reboot van de Amerikaanse Gladiator in 2008. Nog beter, hij was de enige persoon die als gladiator speelde op zowel het origineel (1989-1996) als Thor en het tv-programma van 2008. Hij verscheen ook in talloze films.

LEZEN  De 5 beste conditioneringsoefeningen voor basketbal

Toen hij 14 was, nam Mike deel aan shows met natuurlijke bodybuilding. Hij won de heer Teenage Washington op deze leeftijd met een lengte van 5’9 ” en woog 172 pond op het podium. Gedurende de volgende twee jaar ging de puberteit op volle toeren en zag het kind groeien tot 6’2 ” en kreeg een ongelooflijke 100 pond.

Mike O’Hearn is de oprichter van Power Bodybuilding, een fitnessprogramma dat gericht is op het opbouwen van zowel kracht als hypertrofie, samen met esthetiek.

In het geval je dacht dat zijn spieren alleen voor de show zijn, is O’Hearn bedreven in Jet Kun Do en werd hij opgenomen in de Judo’s Master’s Fame in 2014.

Zou Mike O’Hearn natuurlijk kunnen zijn?

Toen Mike 16 jaar oud was, woog hij 270 pond. Als zodanig wordt hij zijn hele leven beschimpt met de aantijgingen dat hij steroïden heeft. Volgens het fitnessmodel was hij altijd hetzelfde gewicht, maar wat hij leerde hoe hij het beste kon doen, was het vet af te werpen met behoud van zijn spieren.

Zodra O’Hearn voor het eerst op het scherm verscheen, konden Thor, collega’s en de rest van de wereld niet anders dan zich afvragen of hij steroïden gebruikte. Later gaven de meeste van zijn castmates toe dat ze steroïden gebruikten, maar Mike stond er altijd op dat zijn winsten volledig natuurlijk waren, hoewel hij nog steeds groter en sterker was dan zijn opgefokte collega’s.

Mike O’Hearn heeft nooit een test gefluisterd

Ja. En hij heeft waarschijnlijk net zoveel urinetests gedaan als hij selfies heeft. Bijvoorbeeld, voordat de Gladiatoren opnieuw opstarten, heeft NBC hem onderworpen aan een drugstest. Trouwens, hij heeft talloze tests gedaan voor de natuurlijke bodybuildingwedstrijden waaraan hij heeft deelgenomen, en er kwam niets opdagen. Bovendien zijn sommige federaties voor bodybuilding en powerlifting waaraan hij heeft deelgenomen, extra moeite gedaan om hem aan een polygraaf (leugendetector) test te onderwerpen.

KAN IK ER NATUURLIJK UITZIEN ALS MIKE O’HEARN?

De natuur veroorzaakt freaks met mate. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld begaafd met opmerkelijke spieropbouwende genetica. Flex Wheeler had bijvoorbeeld een unieke mutatie waardoor hij een tekort aan myostatine had. Myostatine is een eiwit dat spiergroei remt.

LEZEN  Is Thomas Delauer op steroïden?Kwamen we erachter!

Zoals je je kunt voorstellen, kan iemand die deze mutatie ervaart waarschijnlijk worden opgevijzeld door alleen oogcontact te maken met gewichten. Een ander voorbeeld is het spiergebonden Belgische blauwe vee, dat leeft met een tekort aan myostatine.

Andere grootheden van Mr. Olympia zoals Phil Heath en Arnold Schwarzenegger staan ​​erom bekend superieure bodybuilding-genetica te hebben. Dit zijn jongens die niet alleen groot zijn geworden door gewichtheffen en steroïden gebruiken, maar die ook genetisch begaan zijn met de natuur.

Bekijk deze foto van Phil Heath voordat hij begon met fietsen.

Dat gezegd hebbende, geloven we dat Mike O’Hearn in de categorie personen past die genetisch begaafd zijn voor bodybuilding. De onderstaande foto toont Mike toen hij 14 jaar oud was.

Dat is juist. 14 jaar oud. En vergeet niet dat hij bij 16 jaar 270 pond woog. Bekijk zijn bizarre biceps. Het zou beter zijn als we op 14-jarige leeftijd een ontspannen foto van hem konden vinden. Ik wed dat hij 10x groter lijkt dan hij in deze pose doet. De ab pose maakt meestal iemand met een laag lichaamsvet dun dan normaal.

Hoe dan ook, om 14 jaar oud te zijn, is opmerkelijk.

Mike O’Hearn Stays Ripped het hele jaar door

De meerderheid van Mike’s kritieken rechtvaardigt meestal dat hun Mike O’Hearn op steroïden beweert door erop te wijzen dat een 50-jarige het hele jaar door niet kan worden opgelicht.

Iedereen die iets weet over bewegingswetenschap, zal je echter vertellen dat het enige dat je hoeft te doen om het hele jaar door een lichaamsvet van 6% te behouden, is om onderhoudscalorieën te eten.

Wat betekent dat uberhaupt? Nou, als je BMR 2000 calorieën was en je exact dat aantal at, of lager elke dag, zou je niet dik worden. Dit betekent dat u het hele jaar door wordt gescheurd.

Stel je nu eens voor hoe snel het metabolisme van Mike is. Hij weegt 247 pond en is zeer actief, tillen, judo, rennen, jet kun doen, etc. daarom hoeft hij zichzelf niet te verhongeren om dat niveau van magerheid te behouden.

Mike O’Hearn Power Bodybuilding

Mike O’Hearn heeft bodybuilding tot een wetenschap, tenminste voor wat voor hem werkt. Daarom heeft hij een systeem bedacht waarmee je grootte en kracht kunt opbouwen door te voldoen aan de behoeften van de kracht- en esthetiekatleet.

Zijn systeem omvat het tillen van zware gewichten voor een paar herhalingen, maar meer sets. Volgens Mike is zijn trainingssysteem de belangrijkste factor die heeft bijgedragen aan zijn fantastische lichaamsbouw. Kortom, Mike heeft geleerd hoe hij vet kan verliezen terwijl hij zijn spieren behoudt, zelfs wanneer hij zich klaarmaakt voor een wedstrijd.

LEZEN  Is Brad Castleberry op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

Mike O’Hearn testosteron

A Man’s testosteronniveaus zouden elk jaar na de leeftijd van 30 jaar met 1% afnemen. Daarom zou het voor Mike met 20% zijn afgenomen, wat een minimale hoeveelheid is. Dergelijke schommelingen in uw testosteronniveaus zullen geen verschil maken voor uw totale massa. Individuen nemen natuurlijke testosteronboosters die hun T-niveaus tot 30% verhogen, en ze ervaren geen duidelijke veranderingen in termen van spiergroei. Dit komt omdat je een enorme piek of daling van de testosteronniveaus nodig hebt om een ​​verschil in je spierstructuur te zien.

Wat betekent dit allemaal?

Het is wetenschappelijk mogelijk voor Mike O’Hearn om zijn spieren op zijn leeftijd op natuurlijke leeftijd te behouden. Als hij echter ouder is dan 65, kunnen we verwachten dat zijn spierweefsel een beetje krimpt als hij nog steeds optilt, omdat zijn niveaus van vrij testosteron bijna de helft zullen zijn van wat ze waren toen hij 25 was.

GEEN ZICHTBARE TEKENEN VAN STEROÏDE GEBRUIK

Mike O’Hearn heeft geen van de volgende tekenen van steroïdengebruik.

  • Kaalheid
  • Acne
  • Water afstotend
  • Opgeblazen spieren
  • Rode huid
  • Enorme, onevenredige vallen en delts
  • Gekke vasculariteit

Haar

Mike O’Hearn heeft een goede haardos op hem. Gezien het feit dat hij 50 jaar oud is als hij de afgelopen 30 jaar steroïden gebruikte, is het bijna onmogelijk dat hij die hoeveelheid haar op hem achterlaat.

vascularity

Mike is vasculair, maar hij is nergens zo ader als hij zou zijn als hij steroïden gebruikte.

Naarmate je ouder wordt, produceert je lichaam minder collageen, wat resulteert in een dunnere huid. Hoe gevoeliger je huid, hoe meer vasculair je zult zijn. Steroïden verminderen ook collageen.

Daarom is een 50-jarige die een enorme man is met extreem weinig lichaamsvet en steroïden gebruikt gelijk aan iemand met een freaky vasculariteit. Dat is niet het geval voor Mike O’Hearn.

CONCLUSIE

Niemand is het oneens met het feit dat Mike O’Hearn eruit ziet als een droom, en het is ondenkbaar dat hij natty zou zijn. Als er echter niets is dat aangeeft dat hij steroïden gebruikt, dan is er geen reden om iemand ervan te beschuldigen steroïden te gebruiken.

Daarom is ons oordeel dat Mi9ke O’Hearn natuurlijk is.

Simons Alfred