Is Phil Heath op steroïden?Kwamen we erachter!

GEBRUIKT PHIL HEATH STEROÏDEN?

Behalve dat hij sinds 2011 zes keer op rij de felbegeerde Mr. Olympia-titel heeft gewonnen, heeft “The Gift” Phil Heath ook verschillende indrukwekkende onderscheidingen op zijn CV. Als je het niet wist, heeft Phil Heath nu de band met misschien wel de grootste bodybuilder aller tijden, Arnold Schwarzenegger als het gaat om Mr. Olympia wint. Wat meer is, Phil wil ten onder gaan als de meest talentvolle bodybuilder in de geschiedenis, door het Mr. Olympia-goud maar liefst tien keer te winnen.

Nou, er is geen enkele twijfel dat degenen die op het Olympia-podium concurreren massamonsters zijn. Phil Heath speelt echter een eigen klasse. Hij lijkt op een wandelende spierkaart die van de muur van een biologielokaal is opgetild. Hij betwistte bij de laatste Mr. Olympia op 248 pond, een evenredige knoop van bulten op plaatsen waar de meeste mannen nooit van uitpuilen hebben gedroomd. De bundel spieren wordt vastgehouden op een taille van 29 inch.

phil heide

Wanneer Heath buigt, blaast hij op, als een golfde kogelvis. De voorkant van zijn dijen lijkt op iets dat een ballonkunstenaar met honderden ballonnen zou kunnen maken. Zijn armen vergelijken met knoestige eik is een understatement. De relatief smalle schouders van Phil, die ooit een nadeel waren, zijn grote uitsteeksels van delts en vallen, die bijna een 3D-effect creëren. Zijn rug; een reliëfkaart van onbegaanbare topografie.

Mensen lopen soms naar Phil Heath toe, alleen om hem aan te raken, alsof ze niet zeker weten of hij een man of een machine is. Zoals je zou verwachten, vraagt ​​99,9% van hen zich af hoe iemand zo’n lichaamsbouw kan bereiken. Bijgevolg is er een vraag bij bijna iedereen: “Is Phil Heath steroïden?”

Laten we erin duiken en het uitzoeken.

ontkenning

Voordat we verder kunnen gaan, laten we iets uit de weg ruimen. We hebben geen enkele relatie met Phil Heath en zijn niet van plan het individu te promoten of te belasteren. Welke informatie hier wordt gepresenteerd, is puur speculatief, is algemeen bekend en dient uitsluitend ter informatie.

WIE IS PHIL HEATH?

Phil Heath is een Amerikaanse professionele bodybuilder die deelneemt aan de International Federation of Bodybuilding Professional League (IFBB). Hij is een zevenvoudig Mr. Olympia-kampioen, een trofee die hij voor het eerst won in 2011 na het verslaan van zijn mentor Jay Cutler. In 2018 verloor Phil de titel aan Shawn Rhoden.

Phil Heath heeft 3,2 miljoen volgers op Instagram, 340.000 op Twitter, een wereldwijde fanbase en een steeds groter wordend portfolio van covers van spiermagazines. Phil neemt elk jaar deel aan slechts één competitie (Mr. Olympia). Hij besteedt het resterende deel van het jaar, blijft in vorm en vliegt over de hele wereld voor optredens en conferenties. Phil Heath heeft 12 sponsors, geleid door een supplementenbedrijf dat bekend staat als Ultimate Nutrition . Volgens zijn agent verdient hij elk jaar meer dan $ 1 miljoen. Trouwens, zijn vermogen van $ 5 miljoen maakt hem een ​​van de rijkste bodybuilders ooit.

LEZEN  Blaas nooit meer je dieet

Phil Heath is niet zoals de andere Mr. Olympia’s. Hij groeide op in Seattle en speelde basketbal. Hij speelde samen met Jamal Crawford in het staatskampioenschapsteam van 1998 op de Rainier High School. Destijds was Phil een gescheurde 5’9 ”, 175-ponder. Hij kreeg een beurs om college basketball te spelen voor de Universiteit van Denver.

Na zijn studie zocht hij naar een andere atletische uitlaatklep, die hij vond in bodybuilding. Hij bereikte een versnipperde 200 pond en begon regionale bodybuilding-wedstrijden te winnen. Phil was genetisch geschonken met superieure bodybuilding-genen.

 • Lange bijlagen voor symmetrie
 • Smalle gewrichten
 • Enorme spierbuiken voor de bobbel

Als gevolg hiervan verdiende hij de bijnaam ‘The Gift’. In 2005 was Phil begonnen met professionele bodybuilding en in 2008 kwalificeerde hij zich voor deelname aan Mr. Olympia.

Phil Heath Statistieken

 • Hoogte: 5ft 9
 • Competitiegewicht: 240 pond.
 • Buiten het seizoen gewicht: 275 pond.
 • Competitie lichaamsvet: ongeveer 3%

Metingen

 • Armen: 22 inch
 • Benen: 32 inch
 • Kalveren: 20 inch
 • Nek: 18,5 inch
 • Taille: 29 inch

Phil Heath-wedstrijdgeschiedenis           

Als het gaat om professionele bodybuilding, kunnen maar heel weinig bodybuilders de carrière van Phil Heath evenaren. Uit mijn hoofd, denk ik maar aan een paar; Jay Cutler en Dexter Jackson, die beide hebben verslagen.

Hier volgen enkele hoogtepunten uit de carrière van Phil Heath.

 • Olympia (2011-2017)
 • 2006 Mr. Colorado
 • 2006 New York Pro
 • 2008 Ironman Pro
 • 2011 Sheru Classic
 • 2012 Sheru Classic
 • 2013 Classic Classic Europe

Phil’s eerste amateurshow was in 2003, en in 2005 had hij de NPC USA gewonnen en een pro-status verworven. Toen zijn professionele carrière nog jong was, zag Jay Cutler het potentieel van Phil en besloot hij hem te begeleiden. Weinig wist Jay dat het Phil was die hem zou onttronen.

De heerschappij van Phil Heath was ongetwijfeld een rotsachtige rit.

Hoewel fans aanvankelijk blij waren om hem zijn mentor te zien overtreffen, bleven de gevoelens niet later in zijn carrière.

Een jaar na het winnen van de Olympia daagde Kai Greene Phil uit en behaalde uiteindelijk een controversiële tweede plaats. De gebeurtenissen zouden zich op dezelfde manier ontvouwen in 2013 en 2014. De polemiek werd nog veel erger door het veranderende lichaamsbouw van Phil. De vorm van Phil was niet zo indrukwekkend als tijdens zijn eerste optredens in Olympia. Trouwens, zijn darmen werden groter.

LEZEN  Is Jeff Seid op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt!

Fans waren ook moe van de eentonigheid om elke keer dezelfde persoon te zien winnen. Terwijl 2015 en 2016 beide behoorlijke jaren waren voor de kampioen bodybuilder, zou 2017 anders blijken te zijn. In 2018 onttroonde de huidige kampioen Shawn Rhoden Phil Heath. In een veelgevraagde wedstrijd leek Rhoden de voorsprong op Phil te veroveren met een esthetische en symmetrische structuur. Hoewel Phil meer spiermassa had dan Shawn, was zijn taille breder en liep zijn buik uit de hand.

Phil neemt momenteel een kleine pauze van de concurrentie en zal naar verwachting in 2020 een comeback maken.

Phil Heath Dieet

De zevenvoudige Mr. Olympia eet elke dag zes of zeven maaltijden. Hoewel hij gescheiden is, heeft hij een vriendin, Cremona, in wie hij iemand vond om te helpen met zijn maaltijdbereiding en winkelen, naast zijn reispartner en adviseur in het bedrijfsleven. Cremona beweert elke week meer dan $ 1.000 of meer aan zijn eten uit te geven, vooral bij Whole Foods en besteedt minstens 6 uur aan het bereiden van maaltijden voor de bodybuilder van de kampioen.

Heath eet meestal elke dag ongeveer zes pond eiwitrijk vlees. Deze omvatten meestal de filet mignon, zalm, tilapia en kalkoen meestal. Hij neemt maximaal 75 gram koolhydraten op, hetzij witte of bruine rijst, grutten, havermout en verschillende soorten aardappelen, waaronder zoete aardappelen. Sommige ochtenden kunnen hem tot 16 ons roerei zien nemen. De atleet probeert ook twee liter water per dag te drinken.

Iemand die een beetje bewegingswetenschap kent, kan zich afvragen: “en hoe past zijn lichaam zich aan verschillende koolhydraten, eiwitten en vetten?” Wel, volgens Phil zit zijn grootste aanwijzing in de spijsvertering, die hij af en toe reinigt. Bovendien, terwijl de bodybuilder de meeste van zijn trainingen alleen doet, heeft hij een trainer, Hany Rambod, gevestigd in Californië. De twee komen minstens één keer per maand samen. Tussendoor stuurt Phil foto’s naar Hany en ontvangt in ruil daarvoor voedingsadvies.

Phil Heath steroïde toegang

Hoe gek is het dat een bodybuilder die beweert dat Natty had toegegeven steroïden te nemen terwijl hij niet dacht dat hij werd gefilmd? Nou, dat is Phil Heath voor jou.

LEZEN  Is Dwayne Johnson op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

Hier is hoe het ging. Een YouTuber bekend als de ‘Prophet Muscle’ liep naar Phil Heath en vroeg hem waarom hij steroïden gebruikt. Nadat hij de man afzonderlijk had genegeerd en hem van zijn rug wilde krijgen, reageerde Phil door opnieuw te antwoorden: ‘omdat’. Zijn lijfwacht onderbrak hem echter snel en zei hem de YouTuber niet te spreken.

Phil Heath-transformatie

Hier is een foto van de 23-jarige natuurlijke Phil Heath.

Hoe weet je dat Phil natty was in de afbeelding hierboven, vraag je je misschien af?

Nou, het is omdat Phil toen 192 pond woog, wat betekent dat hij ongeveer 50 pond magere spieren heeft gepakt. Het toevoegen van 50 pond massa is vrij natuurlijk wanneer iemand op de saptrein springt.

Iemand die steroïden gebruikt, zal zijn belangrijkste winst ervaren tijdens zijn eerste paar cycli. Daarom, als Phil tegen die tijd steroïden had gebruikt, zou er weinig ruimte zijn voor groei, zeker niet 50 pond waard.

Hier zijn enkele andere redenen die erop wijzen dat Phil Heath op het sap zit.

Phil Heath steroïde gebruik indicatoren        

Heb je de valstrikken en delts op de heide van Phil gezien? Die spieren zijn zo groot dat ze een 3D-effect produceren zonder dat hij zelfs buigt. Trapezium- en deltoïde spieren bevatten een hoger aantal androgeenreceptoren. Wanneer u androgene anabole steroïden neemt, neigen deze spiergroepen er meer uit dan anderen.

Phil heeft een steroïde darm, noem het wat je wilt. Het lijkt erop dat hij HGH en insuline gebruikt. Insuline is aanzienlijk anabool en het gebruik ervan zorgt ervoor dat het lichaam meer voedingsstoffen naar de spiercellen stuurt.

Als je opmerkzaam bent, ziet de heide van Phil er tijdens het laagseizoen opgeblazen en bijna dik uit. Is het niet raar als je bedenkt dat hij een vetpercentage met één cijfer heeft? De meeste steroïden, vooral Anadrol, een vulstof, houdt water vast, dus het gezwollen uiterlijk.

Wanneer hij op het podium stapt, is Phil meestal droger dan de flops van Gandhi. Om een dergelijke spierdroogte te bereiken , moet je een samenstelling zoals Oxandrolon gebruiken, die ook zijn spieren voller laat, in tegenstelling tot Winstrol.

CONCLUSIE

Dus, is Phil Heath steroïden? Het antwoord is volmondig ja.

Trouwens, de bodybuilding kampioen zou ook een combinatie van legale steroïden kunnen gebruiken om hem te helpen zijn frame te behouden, vooral nu hij van zijn steroïde darm af wil.

Simons Alfred