Uw bodybuilding

Trainingsprogramma's, hoe u spieren opbouwt, training

 Is Sergi Constance op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

GEBRUIKT SERGI CONSTANCE STEROÏDEN?

Tussen 1990 en 2010 was de bodybuildinggemeenschap geobsedeerd door grootte. De grotere en knap uitziende jongens wonnen altijd de shows en kregen de sponsors. Dat tijdperk werd ingeluid door een van de geiten van de sport, Dorian Yates. Bij zijn eerste crack in Olympia ging Dorian in tegen de esthetische Lee Haney en ontdekte dat hij niet kon concurreren met Lee’s mooie lichaamsbouw, omdat Lee vrijwel perfect was.

Dorian besloot dat als hij het niet alleen met Lee eens kon worden op basis van esthetiek, hij hem met pure massa van de troon zou verdrijven. De volgende Olympia, Dorian, kwam tevoorschijn als een mutant. Hij was iets dat mensen nog nooit eerder hadden gezien; meer dan 250 pond ruwe spier. Hij was niet alleen enorm, hij was tot op het bot gesneden. Lee was niet in staat om de pure wreedheid van Dorian’s lichaamsbouw bij te houden en gaf zijn troon af aan de Britse bodybuilder. En zo werd het tijdperk van het massamonster geboren.

Mensen konden geen genoeg krijgen van deze levensechte hulks. Zoals je je kunt voorstellen, heeft dit veel bodybuilders ertoe aangezet hun lichaam te misbruiken met anabole steroïden en exogene stoffen in een poging hun lichaam naar de absolute grenzen te duwen.

Sergi Constance

Helaas, na ongeveer twee decennia waarin de grote jongens alle beloningen van bodybuilding kregen, begonnen mensen de slanke, esthetische lichaamsbouw te missen waarop bodybuilding is gebaseerd.

Sinds 2011 kreeg een nieuwe golf bodybuilders alle glans. Dit zijn enigszins hybriden tussen tijdschriftmodellen en bodybuilders, het ideale mannelijke lichaam. Het inluiden van dit nieuwe tijdperk werd enorm geholpen door de evolutie van sociale media naar platforms waar mensen hun eigen foto’s kunnen plaatsen die de wereld kan zien.

Deze nieuwe bodybuilders zijn veel populairder dan de massamonsters die nog steeds op de loer liggen rond het podium van Mr. Olympia, omdat ze de illusie wekken dat hun lichaamsbouw op natuurlijke wijze kan worden bereikt.

Maar kun jij dat ook? Kun je zonder hulp een lichaamsbouw krijgen zoals die van een fitnessmodel? Vergis je niet, terwijl fitnessmodellen veel kleiner zijn dan massamonsters, dragen ze nog steeds veel spiermassa met zich mee.

Een van de beroemdste fitnessmodellen die er is, is Sergi Constance. Ondanks de eerbied die Sergi’s lichaamsbouw heeft, vragen veel mensen zich af of hij natuurlijk is. Dus, is Sergi Constance op steroïden? Dit artikel heeft als doel de waarschijnlijkheid te bepalen dat Sergi Constance steroïden bevat.

LEZEN  Is Phil Heath op steroïden?Kwamen we erachter!

WIE IS SERGI CONSTANCE?

Sergi Constance is een 31-jarige Spaanse bodybuilder die vanwege zijn ongelooflijke lichaamsbouw veel kaken op de vloer heeft achtergelaten. Koppel dat met zijn exotische uiterlijk en 6’1 ” frame, je kunt al beginnen te begrijpen waarom mensen niet genoeg lijken te krijgen van Sergi.

Zoals gezegd staat Sergi op 6’1 ″ en weegt hij tussen 205 en 225 pond, afhankelijk van of hij snijdt of ophopt. Tijdens wedstrijden haalt Sergi zijn lichaamsvet tot slechts 5 procent, maar hij gaat nooit verder dan procent lichaamsvet, zelfs niet als hij ophoopt. Dit betekent dat hij het hele jaar door vrijwel is versnipperd, wat vooral een uitdaging is om te doen als een natuurlijke atleet.

Om een ​​idee te krijgen van hoe ontzagwekkend het lichaamsbouw van Sergi Constance echt is, heeft de man samen 9 miljoen volgers van zijn verschillende sociale media-accounts. Dat is iets waar de huidige Mr. Olympias alleen maar van kan dromen.

De Spanjaard werd ooit geciteerd door te zeggen dat hij zijn lichaamsbouw ontwikkelde door een combinatie van een efficiënt training- en dieetprogramma (dat hij toevallig verkoopt) en puur hard werken. Sergi heeft ook een bachelordiploma in lichamelijke wetenschappen in sportwetenschappen en lichamelijke opvoeding, dat alleen dient als een verder bewijs voor zijn passie voor bodybuilding.

Op het gebied van bodybuilding-onderscheidingen heeft Sergi zoveel bodybuilding-shows gewonnen dat hij nu een IFBB-professional is. Er moet iets gezegd worden over hem in de IFBB; het is feitelijk kennis van de industrie dat iedereen die in de IFBB-kringen concurreert steroïden en andere soorten versterkers moet hebben, omdat de IFBB het neusje van de zalm is in alle bodybuilding.

Voeg dat toe aan het feit dat Sergi geen onderwerpen behandelt met betrekking tot zijn vermeende steroïdengebruik, en je kunt zien waarom veel mensen denken dat hij de saus gebruikt.

Ook zijn de vele mag-covers, de miljoenen volgers en de sponsoring allemaal afhankelijk van één ding; zijn vermogen om zijn stellaire lichaamsbouw te handhaven. Kortom, zijn levensonderhoud hangt ervan af. Als dit niet voldoende reden is om steroïden te gebruiken, weten we niet wat het is.

Toch kunnen we alleen maar speculeren, maar we zullen ons best doen om te proberen te bepalen of Sergi Constance steroïden bevat.

LEZEN  Is Brad Castleberry op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

IS SERGI CONSTANCE OP STEROÏDEN?

Tenzij we persoonlijk bloed uit Sergi kunnen halen en naar een faciliteit voor het testen van medicijnen kunnen brengen, kunnen we niet echt zeggen of Sergi-sappen of niet.

Wat we wel kunnen doen, is Sergi vergelijken met de meest voorkomende tekenen van steroïdengebruik. Daarom, hoe meer tekenen hij vertoont, hoe groter de kans dat hij steroïden gebruikt. Deze tekens omvatten:

  • Snelle winst in spiermassa

Naast synthetisch groeihormoon zijn anabole steroïden de meest effectieve spiergroeiende stoffen op de planeet. Wat natuurlijk jaren van hard werken zou moeten kosten, kan in een kwestie van maanden worden bereikt met behulp van anabole steroïden.

In feite is bekend dat anabole steroïden in minder dan een jaar maar liefst 30 pond aan spiermassa opleveren. Ter vergelijking: u zou niet minder dan 3 jaar consistent hard werken en diëten nodig hebben om op dezelfde manier op natuurlijke wijze winst te maken.

Dit komt omdat spiergroeiende anabole steroïden kunstmatige versies zijn van het primaire spieropbouwende hormoon in het lichaam, testosteron. Helaas begint de productie van testosteron af te nemen zodra je begin 20 bent en daarom is het ongelooflijk moeilijk om spieren op te bouwen.

Door anabole steroïden te gebruiken, verhoogt u de hoeveelheid testosteron in uw systeem, waardoor uw lichaam in een anabole (groei) staat komt, en dit is de reden waarom steroïde gebruikers zo snel groeien.

Sergi Constance is ongelooflijk discreet geweest over zijn transformatie naar het beest dat hij vandaag is. Vrijwel iedereen die hem kent, zag hem er zo uitzien, dus we kunnen niet met zekerheid zeggen of zijn winsten wonderbaarlijk waren, of hij bouwde ze geleidelijk op.

De vroegste foto die we van hem hebben, is van 2010, waar hij bijna net zo groot lijkt als hij vandaag is, maar niet zo mager. Het enige verschil dat hij tussen die 9 jaar heeft gemaakt, is zijn lichaamsvet verlagen en zijn armen en schouders vergroten. Voor 9 jaar zijn dat ongelooflijk kleine veranderingen.

Bovendien ziet zijn lichaamsbouw van 2010 eruit alsof het op natuurlijke wijze kan worden bereikt als je de juiste genetica hebt en je consistent blijft met je trainingen en dieet. Als zodanig is het op basis van fysieke veranderingen aannemelijk dat Sergi natuurlijk kan zijn. We weten echter niet zeker wat hij doet om zijn lichaamsvet zo laag te krijgen zonder dat zijn spieren uitgeput lijken. Van steroïden zoals winstrol is bekend dat ze precies helpen. Ze helpen je om vet te verliezen terwijl je je spiermassa behoudt.

LEZEN  Is Kali Muscle op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

Dus hoewel Sergi Constance misschien geen massa-opbouwende anabole steroïden gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat hij diuretica zoals winstrol gebruikt .

  • Enorme Delts en Traps

Een andere eenvoudige manier om een ​​potentieel steroïdegebruik te herkennen, is door hun ontwikkeling van de schouderspier te controleren, vooral hun trapezius (vallen) en deltoïde (delts) spieren. In de meeste gevallen zijn deze spieren meestal zo ontwikkeld bij gebruikers van steroïden dat ze de rest van hun lichaamsbouw overweldigen.

Dit komt omdat het schoudergebied het grootste deel van androgeenreceptoren in het lichaam bevat. Androgeenreceptoren zijn nucleaire receptoren, die in aanwezigheid van androgene hormonen zoals testosteron spiereiwitsynthese stimuleren.

Omdat anabole steroïden de hoeveelheid testosteron in het lichaam verhogen, zijn de schouderspieren meestal degene die het meest worden beïnvloed door de groeibevorderende mogelijkheden van dit hormoon.

Als het gaat om schouderontwikkeling, heeft Sergi Constance een zeer indrukwekkend ogende set delts. Zijn valontwikkeling ontbreekt echter enigszins. Gezien het feit dat vallen een zeer hoog aantal androgeenreceptoren bevatten, zou men verwachten dat hij een uitzonderlijke ontwikkeling in deze spieren zou hebben als hij steroïden zou nemen.

HET VONNIS

Er zijn andere veel voorkomende tekenen van steroïdengebruik, zoals gynaecomastie, blozende huid, lichaamsacne en terugtrekkend haar, die Sergi niet vertoont. Degenen die in dit artikel worden besproken, zijn echter degenen die u kunnen helpen de waarschijnlijkheid te bepalen dat iemand steroïden met de hoogste graad van nauwkeurigheid gebruikt.

Als zodanig ziet Sergi’s lichaamsbouw er verdacht uit, maar vertoont hij geen tekenen van anabool steroid gebruik. Misschien is de genetica van die kerel gewoon verdomd goed. Hoewel hij misschien geen anabole steroïden gebruikt, is de kans groot dat Sergi Constance legale steroïden gebruikt.

Legale steroïden zijn de alternatieve versie van anabole steroïden en worden steroïden genoemd omdat ze de anabole effecten van echte steroïden nabootsen. Ze veroorzaken echter niet de bijwerkingen die gepaard gaan met het gebruik van anabole steroïden. Dit komt omdat legale steroïden worden gemaakt van ingrediënten afkomstig van planten en kruiden. Als je een lichaamsbouw wilt bouwen die net zo indrukwekkend is als Sergi’s, zijn legale steroïden de enige veilige producten waarmee je zo’n lichaamsbouw kunt maken.

Simons Alfred

Related post