Uw bodybuilding

Trainingsprogramma's, hoe u spieren opbouwt, training

 Is Simeon Panda op steroïden?We hebben de schokkende waarheid ontdekt

GEBRUIKT SIMEON PANDA STEROÏDEN?

Is het steroïde debat over Simeon Panda zelfs de moeite van het bespreken waard? Is het op het eerste gezicht niet helemaal duidelijk of de beroemdheid zijn lichaamsbouw op natuurlijke wijze heeft bereikt? Misschien niet.

Zoals je zou verwachten, beweert Simeon Panda een natty bodybuilder te zijn en schrijft zijn verbluffende transformatie toe aan jarenlange standvastige training. Hij heeft zelfs foto’s gedeeld die laten zien hoe zijn vorm door de jaren heen is verbeterd.

Hoe dan ook, hij wordt vaak beschuldigd van het nemen van steroïden door personen die het moeilijk vinden om te geloven dat een lichaamsbouw zo indrukwekkend als hij het resultaat kan zijn van natuurlijke training. De meerderheid van zijn critici baseren hun argumenten op het vergelijken van zijn vorm met die van beroemde bodybuilders waarvan bekend is dat ze steroïden hebben gebruikt, waaronder de voormalige zevenvoudig Mr. Olympia, Arnold Schwarzenegger.

Wat meer is, de critici beweren dat het feit dat hij concurreert in Musclemania Natural Bodybuilding wedstrijden hem niet vrijwaart van de beschuldigingen, omdat de tests gemakkelijk kunnen worden omzeild.

Aan de andere kant hebben de supporters van Simeon herhaald dat het feit dat de Musclemania-wedstrijden kunnen worden omzeild niet noodzakelijk betekent dat dit is wat de fitness-goeroe doet. Bovendien zijn ze een stap verder gegaan om verschillende aspecten van het lichaam van Simeon kritisch te analyseren om te bewijzen dat zijn vorm nergens die van Arnie is tijdens zijn prime.

Simeon Panda

De volgers van Simeon Panda handhaven voornamelijk de uitgebreide tijdlijn die door de beroemdheid wordt gedeeld door middel van foto’s om nee-zeggers ervan te overtuigen dat door hard werken en toewijding kan worden bereikt wat de fitnesspersoonlijkheid door de jaren heen is geworden.

Genoeg van het hij-zeg-zij-zeg. Laten we een einde maken aan deze discussie en voor eens en altijd antwoorden: heeft Simeon Panda steroïden?

Wettelijke disclaimer

Voordat we verder kunnen gaan, laten we enkele feiten voor de goede orde stellen.

We respecteren Simeon Panda en al zijn inspanningen en zijn daarom niet van plan zijn naam te promoten of te belasteren. Deze tekst is louter informatief. Bijgevolg kennen we de publieke figuur niet op persoonlijk niveau en hebben we geen toegang tot hun medische rapporten. Daarom zijn we niet in staat om definitief te bepalen of hij al dan niet steroïden gebruikt.

Terwijl we toch bezig zijn, laten we duidelijk maken dat we het gebruik van anabole steroïden niet goedkeuren en geloven dat ze gevaarlijk zijn. Met dat in gedachten houden we ook niets tegen degenen die ze gebruiken, om welke reden dan ook.

LEZEN  Blaas nooit meer je dieet

Laten we met dat uit de weg gaan, meer leren over de opmerkelijke lichaamsbouw van Simeon Panda.

Wie is Simeon Panda?

Simeon Panda is een Brits fitnessmodel, professionele bodybuilder en ondernemer. Hij werd geboren op 28 mei 1986 in Londen, Engeland. Simeon was mede-oprichter van SP Aesthetics, een online fitness- en sportkledingwinkel met zijn broer Samuel Panda. Simeon is ook een sponsorschap aangegaan met de toonaangevende supplementfabrikant in Europa, MyProtein.

In zijn termen is hij een van de belangrijkste fitnessprofessionals ter wereld. Simeon neemt deel aan bodybuilding-wedstrijden over de hele wereld. In 2013 won hij de Musclemania European Championships en behaalde hij een pro-status.

Simeon sierde de cover van verschillende fitnessmagazines, waaronder Train Mag, MuscleMag, Muscle & Performance, Fitness RX en MuscleInsider, om er maar een paar te noemen. Trouwens, hij heeft ook geschreven voor tal van fitnesspublicaties en verschijnt ook in meerdere fitness- en bodybuildingwedstrijden als rechter.

Het gerucht gaat dat je Simeon Panda misschien eerder in de acteerwereld ziet. Waarom niet? Met die lichaamsbouw kan hij zich net zo goed aanmelden voor alle mannelijke superheldenrollen.

SIMEON PANDA STEROÏDE CLAIMS

Wanneer je meer dan 5,5 miljoen fans op Instagram hebt en een gecombineerd bereik van sociale media van meer dan 9 miljoen mensen, moet je iets goed doen. Zoals je zou verwachten, zijn echter niet alle volgers van Simeon zijn fans. Sommigen zijn haters.

Ondanks dat hij Simeon nooit persoonlijk ontmoet heeft, komt hij er een beetje arrogant uit. Sommigen noemen het eigenwijsheid of zelfvertrouwen. Het maakt niet uit.

Simeon Panda krijgt veel online kritiek, waarbij mensen hem een ​​leugenaar noemen, een schande voor de bodybuilding-gemeenschap en, over het algemeen, een neppe kerel. De negatieve opmerkingen zijn meestal omdat sommige mensen geloven dat hij op versnelling staat. Dergelijke beschuldigingen zijn echter puur gebaseerd op de grootte van de man.

Dit zijn de statistieken van Simeon Panda:

  • Hoogte: 6ft 1
  • Gewicht: 230 pond
  • Geschat lichaamsvet: 7%

Simeons metingen (ongeveer)

  • Armen: 21 inch
  • Borst: 50 inch
  • Taille: 31 inch

De bovenstaande statistieken zijn opmerkelijk voor iemand die traint zonder de hulp van anabole steroïden, en de meeste mensen die Simeon zien, nemen onmiddellijk aan dat hij steroïden gebruikt. Nou, zit er iets achter deze beschuldigingen, of vertelt Simeon Panda de waarheid?

Simeon Panda-vergelijking met Arnie

LEZEN  Is Thomas Delauer op steroïden?Kwamen we erachter!

De meeste fitnesscritici geloven dat Simeon steroïden gebruikt, voornamelijk omdat hij hetzelfde weegt als Arnie tijdens zijn prime. Voor de goede orde, Arnold Schwarzenegger gaf toe steroïden te nemen. Je zou echter ongelooflijk naïef zijn om te denken dat Simeon even groot is als Arnold in zijn prime, alleen omdat je ergens leest dat ze vergelijkbare statistieken hebben.

Raad eens? Statistieken zijn niet altijd nauwkeurig; ze zijn vaak opgeblazen en soms ronduit onnauwkeurig.

In werkelijkheid is Simeon Panda niet ver in de buurt van het niveau van gespierdheid dat Arnold had toen hij Mr. Olympia domineerde. Simeon zou maar liefst 40 pond magere spieren moeten toevoegen om de Oostenrijkse eik uit te dagen.

Schwarzenegger had een 58-inch borst, 8 inch groter dan Simeon. De toenmalige, Mr. Olympia had ook 22-inch armen, die een inch meer zijn dan Panda. Hoewel een centimeter als triviaal kan worden afgedaan, maakt het een enorm verschil voor je wapens, vooral als het pure spiermassa is.

Musclemania = Zwak medicijnonderzoek

Bij professionele bodybuilding concurreert Simeon Panda in Musclemania Natural Bodybuilding Federation. Deskundigen zijn echter van mening dat de medicijntests van deze organisatie niet kunnen worden gebruikt om te bewijzen of een concurrent steroïden gebruikt of niet.

Is hun testaanpak niet effectief? Zou je je afvragen. Nee, het is omdat het testbeleid vereist dat de vijf grootste concurrenten onmiddellijk na een wedstrijd een urinemonster indienen. Dit betekent dat de deelnemers precies weten wanneer de tests zullen plaatsvinden, waardoor het verrassingselement wordt geëlimineerd. Met dat in gedachten kan een deelnemer bepalen wanneer hij van de steroïden moet komen om de test te halen.

Integendeel, alleen omdat de organisatie waarvoor Simeon Panda concurreert een ineffectief drugstestbeleid heeft, bewijst niets tegen zijn natty-status.

SIMEON PANDA BEREIKT TIJDLIJN

Als het gaat om winst, hebben natuurlijke bodybuilders een heel duidelijk tijdvenster wanneer je observeert hoeveel spiermassa ze tijdens hun bestaan ​​hebben gewonnen.

Zodra ze beginnen met het tillen van gewichten, groeien ze.Vervolgens plateren ze en ervaren daarna de groei in slakkengang.

Aan de andere kant vertonen typische steroïde gebruikers een andere tijdlijn van winsten.

Als nieuwkomers realiseren ze aanzienlijke voordelen. Na enige tijd plateren ze, en dan bereiken ze plotseling aanzienlijke winsten zodra ze beginnen met het nemen van steroïden.

Laten we de tijdlijn van Simeon Panda door de jaren heen bekijken.

Je zult merken dat het fitnessmodel van beroemdheden niet veel spiermassa heeft gewonnen nadat hij zijn eerste winst als nieuwkomer had bereikt. Het lijkt erop dat hij heeft geleerd om op dieet te gaan en meer gescheurd te worden.

LEZEN  4 manieren om elke oefening aan te passen aan uw behoeften en doelen

Eerlijk gezegd ziet zijn transformatietijdlijn er heel natuurlijk uit. Als hij na 2006 echter veel groter was blijven groeien, zou dit wijzen op het gebruik van steroïden, maar hij is al meer dan tien jaar min of meer dezelfde grootte.

Simeon Panda Tiny Taille

Heb je ooit zo’n kleine taille gezien op een man zo groot als Simeon Panda? Een dergelijke grootte zou onmogelijk te bereiken zijn als hij anabole steroïden gebruikte.

Zelfs als u geen HGH en insuline gebruikt, waarvan bekend is dat ze een steroïde darm veroorzaken, leidt het gebruik van steroïden tot een blokkerige buik. Zelfs Arnies taille was drie centimeter breder dan Panda’s op dezelfde hoogte en lichaamsvet.

Simeon Panda gaf een polygraaf door

Na het ontvangen van constante haat en mensen die hem een ​​neppe vent noemden, regelde Simeon een leugendetectortest zodat hij kon bewijzen dat nee-zeggers het verkeerd hadden.

De leugendetectortest werd uitgevoerd door Don Cargill, de NADAC senior examinator, voorzitter van de Britse en Europese polygraafvereniging en medewerker van de Amerikaanse polygraafvereniging. Kortom, als u maximale nauwkeurigheid op een polygraaf wilt, is dit uw man.

Opmerkelijk was dat de test die hij aflegde 98% nauwkeurig was, 3% nauwkeuriger dan standaardtests.

In de polygraaf werd hem de volgende vragen gesteld:

  • “Heb je ooit enige vorm van steroïden in je leven gebruikt?”
  • “Heb je ooit enige vorm van menselijk groeihormoon in je leven gebruikt?”

Simeon Panda heeft op beide vragen NEE beantwoord. Er waren geen tekenen van bedrog en hij slaagde voor de test.

Simeon Panda is even groot als Natty Phil en Kai

Jongens die meededen aan de IFBB waren enorm, zelfs voordat ze steroïden begonnen te nemen. Deze jongens zijn genetisch begaafd.

Kai was slechts 17 op die foto. Wat als Phil en Kai niet begonnen met sap maken? Iets zegt me dat ‘aardige experts’ op sociale media hen ook fraudeurs zouden noemen.

CONCLUSIE

Is Simeon Panda op steroïden? Daar moeten we met een nee tegen gaan. Het maakt niet uit hoe ongelooflijk zijn lichaamsbouw lijkt, maar als er geen aanwijzingen zijn dat hij op sap zit, kunnen we niet anders zeggen.

Maar hoe blijft hij zo jacked na verloop van tijd? Ik denk dat hij een aantal legale steroïden gebruikt. Trouwens, je moet toegeven dat hij ook een aantal spectaculaire bodybuilding-genetica heeft. Niets van dit alles is echter van belang zonder de juiste genetica, hard werken, goede voeding en algemene kennis van bodybuilding.

Simons Alfred

Related post