Uw bodybuilding

Trainingsprogramma's, hoe u spieren opbouwt, training

 Is Thomas Delauer op steroïden?Kwamen we erachter!

GEBRUIKT THOMAS DELAUER STEROÏDEN?

Het is al moeilijk genoeg om te trainen om er netjes uit te zien. Maar als het doel is om jacked te worden, is het soort werk dat je moet doen gewoon te veel voor mensen om te dragen. Je moet jezelf niet alleen tien keer duwen dan de volgende man in de sportschool; je moet bijna een OCS voor je dieet ontwikkelen.

Om gescheurd te worden, kun je het je niet veroorloven om hoeken te snijden. Dit betekent regelmatig nee zeggen tegen een koude met de jongens, of andere ‘leuke’ dingen, omdat dat soort dingen je winst gemakkelijk in gevaar kunnen brengen. Jack krijgen is daarom niet voor angsthazen. Dit is de reden waarom de meeste mensen hun intensiteit opgeven of loslaten, slechts weken na hun ‘jacking’-programma nadat ze zich realiseren hoeveel het kan verbruiken.

Het is daarom geen verrassing dat iedereen die dat doel kan bereiken vaak sceptisch wordt bekeken. Een jacked kerel is altijd op steroïden in de ogen van de massa.

thomas delauer

Dit wil niet zeggen dat niet alle gescheurde mensen steroïden gebruiken, de kans is groot dat ze dat ook zijn. Er zijn echter enkele mensen die net hardnekkig genoeg zijn om hun doel te realiseren.

Als zodanig is het niet eerlijk om onmiddellijk iemand aan te wijzen in de categorie ‘sapkop’ alleen omdat ze in spectaculaire vorm zijn. Tenzij je bewijs hebt dat ze steroïden gebruiken, is het beter om ze het voordeel van de twijfel te geven. Wat u wel kunt doen, is echter zien hoe zij zich verhouden tot bekende steroïde gebruikers.

Thomas Delauer is een van de meest spraakmakende individuen in de bodybuilding-kringen van vandaag. Hij wordt regelmatig beschuldigd van het gebruik van de saus vanwege zijn buitenaardse lichaamsbouw. Thomas beweert echter dat hij zo schoon is als een fluitje. Dus zit hij vol met BS, of kan hij eigenlijk een natty (natuurlijk) zijn?

Dit artikel zal proberen uit te vinden of Thomas Delauer mogelijk steroïden gebruikt.

WIE IS THOMAS DELAUER?

Voor zijn miljoenen volgers is Thomas Delauer een ‘fitnessmodel’ dat hen tips geeft over hoe ze een lichaam als het zijne kunnen bereiken. Thomas is echter ook een auteur, beroemdheidstrainer en ondernemer. Permanent op 5’10, loopt Thomas meestal rond met ongeveer 215 pond magere massa. De man is op zijn zachtst gezegd opgevijzeld. Hij is 31 jaar oud.

LEZEN  Is Dwayne Johnson op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

De interesse van de heer Delauer voor bodybuilding begon toen hij een 12-jarige jongen in Italië was toen hij foto’s van bodybuilders zag op covers van tijdschriften. Als een jonge jongen was Thomas geïnteresseerd in het beeldhouwen uit klei, en toen hij de Grieks-god-achtige bodybuilders zag, besloot hij dat hij zou overgaan van het beeldhouwen van klei naar het beeldhouwen van zijn lichaam, en dat is hoe zijn bodybuilding-reis begon.

Toen hij echter twintig was, vond hij het moeilijk om tegelijkertijd te focussen op bodybuilding en carrière. Hij besloot zijn passie voor tillen voor zijn carrière te dumpen. In die periode was zijn gewicht enorm gestegen. Toen het eindelijk de 300lb bereikte, besloot hij dat hij weer in vorm moest komen.

Na enkele maanden was Thomas in staat om iets meer dan 100 pond af te werpen, en hij besloot zijn passie niet meer te dumpen. Hij veranderde daarom van carrière en werd een persoonlijke trainer zodat hij andere mensen kon helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

In de loop der jaren heeft Thomas een lichaamsbouw gebeeldhouwd dat zeker veel tongen heeft laten kwispelen. Hij is beschuldigd van het gebruik van anabole steroïden links, rechts en in het midden.

IS THOMAS DELAUER OP STEROÏDEN?

De hoeveelheid spiermassa die een persoon van nature kan inpakken, varieert van persoon tot persoon.De grootste bepalende factoren voor hoe jacked en versnipperd je kunt krijgen, zijn je trainingsprogramma, je dieet en supplementen en genetica.

Hoewel de lichaamsbouw van Thomas Delauer onmogelijk lijkt te zijn, hoef je alleen maar naar zijn training en dieetprincipes te kijken om te weten dat de man zijn dingen kent. Hij is ook niet traag als het erop aankomt in de sportschool. Al deze factoren hebben een enorme rol gespeeld in het lichaam dat hij heeft kunnen beeldhouwen.

Desondanks kunnen we de mogelijkheid van steroïdegebruik niet snel afwijzen, vooral gezien het feit dat zijn carrière afhangt van het feit dat hij een kunstwerk voor een lichaam heeft. We kunnen echter niet echt weten of hij de saus gebruikt of niet, tenzij we persoonlijk zijn bloed afnemen en doorgeven en het door een USADA-drugstestkit laten lopen.

Als zodanig is het beste wat we kunnen doen zijn inschatting van zijn waarschijnlijkheid anabole steroïden te hebben gebruikt door te kijken hoe hij het doet tegen de meest voorkomende tekenen van gebruik van anabole steroïden.

LEZEN  Is Mike O'Hearn op steroïden?We hebben de waarheid ontdekt!

Anabole steroïden gebruiken weggeefacties

  • Snelle winst

Zoals je al pijnlijk weet, kost het opbouwen van spiermassa heel veel tijd. De enige keer dat je op een natuurlijke manier snelle winst kunt zien, is wanneer ze een beginner zijn. Maar na de eerste 5 -10 pond, lijkt de snelheid van winsten te stijgen omdat het pijnlijk langzaam is.

Voor een gebruiker van anabole steroïden is dit echter zelden een probleem. Van beginnende juicers is bekend dat ze binnen een jaar maar liefst 30 pond spier toevoegen. Dit komt omdat anabole steroïden synthetische versies zijn van de spieropbouwende hormonen in je lichaam.

Je lichaam is echter niet ontworpen om enorme hoeveelheden spieren te vervoeren, omdat spierweefsels veel middelen (voedingsstoffen) nodig hebben om te behouden, wat contra-intuïtief is als het gaat om overleven. Dit is de reden waarom het lichaam een ​​dop heeft op hoeveel natuurlijk testosteron en groeihormoon je door je systeem kunt laten stromen. Bovendien beginnen de niveaus van deze hormonen te dalen zodra je voorbij de adolescentie bent. Daarom is het zo moeilijk om op natuurlijke wijze spieren op te bouwen.

Anabole steroïden veroorzaken echter een instroom van spieropbouwende hormonen, waardoor het lichaam in een anabole toestand wordt gebracht, wat resulteert in snelle spiergroei .

Zoals gezegd, heeft Thomas Delauer in wezen bijna zijn hele leven opgetild, behalve de paar jaar dat hij besloot ondernemerschap na te streven. Als zodanig zijn zijn voordelen geenszins een succes van de ene op de andere dag. Desalniettemin moet er iets worden gezegd over de snelle snelheid waarmee hij in staat was om vet te verliezen en jacks te krijgen toen hij besloot weer in vorm te komen. Het is moeilijk om zo’n prestatie te volbrengen zonder enige ‘hulp’.

  • Gynaecomastie (Gyno)

Gynaecomastie is de naam van de aandoening die wordt gekenmerkt door een verbeterde ontwikkeling van het borstweefsel bij mannen en is een van de meest voorkomende bijwerkingen van het gebruik van steroïden.

Sommige mannen zijn ongelukkig genoeg om deze aandoening tijdens de puberteit te ervaren vanwege hormonale onevenwichtigheden. Het lichaam kan echter een evenwicht bereiken en de toestand wordt gelukkig hersteld en de gyno verdwijnt.

Bij gebruikers van steroïden betekent het feit dat ze exogeen testosteron aan het lichaam toevoegen dat ze een onnatuurlijke hormonale onbalans in het lichaam veroorzaken. Omdat je lichaam geen manier heeft om testosteron uit het systeem te verdrijven, is wat het doet een deel van dat testosteron in oestrogeen om te zetten in een proces dat bekend staat als aromatisering.

LEZEN  Is Sergi Constance op steroïden?We hebben het onderzocht en ontdekt

Oestrogeen is een vrouwelijk hormoon dat vrouwen hun vrouwelijke fysiologische kenmerken geeft. Hoewel het een vrouwelijk hormoon is, hebben mannen het ook, maar in zulke kleine hoeveelheden dat het geen fysieke veranderingen kan veroorzaken.

Dus wanneer oestrogeenspiegels worden verhoogd als gevolg van het gebruik van anabole steroïden, kan het hormoon zijn eigenschappen op dat lichaam beginnen te vertonen. Dit is de reden waarom gyno zo’n veel voorkomende aandoening is onder gebruikers van steroïden.

Gedurende al zijn jaren in de kijker heeft Thomas nooit tekenen van gynaecomastie getoond. Gyno hoeft niet altijd ‘man boobs’ te zijn, zelfs vergrote of gezwollen tepels zijn een indicatie van gynecomastie, die Thomas Delauer nooit heeft gehad, waardoor zijn claim dat hij volledig natuurlijk zou kunnen zijn, verder wordt gestold.

  • Lichaam acne

Je hebt misschien gemerkt dat de meeste professionele bodybuilders vaak gevallen van lichaamsacne hebben, en dit is ook geen toeval.

Dit komt omdat anabole steroïden berucht zijn voor het verhogen van de snelheid van talgproductie. Sebum is een vloeistof die wordt geproduceerd door de talgklieren op uw huid en beschermt de huid tegen bacteriële infecties.

Niettemin, zoals met alles, kan teveel talg schadelijk zijn. Dit komt omdat het door zijn dikke en wasachtige aard gemakkelijk je poriën kan verstoppen, zodat de huid geen afval kan afscheiden. Dit veroorzaakt de ophoping van giftige materialen onder de huid, wat resulteert in acne.

Thomas heeft periodiek acne gehad, dus het kan moeilijk zijn om te bepalen of ze werden veroorzaakt door steroïdengebruik of door natuurlijke oorzaken.

HET VONNIS

Krik krijgen is één ding, het hele jaar door onderhouden, vooral als een natuurlijke, is iets anders. Thomas Delauer is meestal meer dan 200 pond rauwe spieren met ongeveer 8 procent lichaamsvet dag in dag uit.

Hoewel we niet kunnen zeggen dat hij sappen maakt omdat hij niet de typische tekenen van anabool steroïdegebruik vertoont, geloven we nog steeds dat hij ergens mee bezig moet zijn. Onze gok is wettelijke steroïden.

Juridische steroïden worden steeds populairder vanwege hun veilige aard en het is bekend dat ze binnen de eerste maand van gebruik tot wel 8 kilo aan spiermassa opleveren. Thomas Delauer gebruikt al dan niet anabole steroïden, maar de kans is groot dat hij legale steroïden gebruikt.

Simons Alfred

Related post